Menu

La Siesta

1000
8000
Keresés a termékek között

Bejelentkezés

Kosár

A kosár még üres. Tegyen bele egy szép függőágyat!

La Siesta Hawaii hibiscus függőágy

Tekintsd meg galériánkat!

La Siesta Hawaii

Ár: 51900 Ft 36990 Ft (-29%)

db Kosárba

Utolsó darabok! Rendeld meg most!
Ingyenes házhozszállítás

Termék leírása:

Hawaii hivatalos virága a hibiszkus, melyből a híres lei, azaz a vendégeknek kijáró, nyakba akasztható virágfüzér is készül. A Hawaii Hibiscus távtartó rudas függőágy érzéki színkombinációja, a vörösbe hajló rózsaszín és az ezüstszürke együttese elvarázsolja a benne pihenő tulajdonosát. Bárhová akasztjuk, mindenhol elegánsan idézi fel a déli tengervilág szemet gyönyörködtető tájait.

A Hawaii függőágy retro designja és az ötvenes éveket idéző klasszikus virágminta mindannyiunk eszébe juttatja a sokat emlegetett “aloha életérzést”. A beépített párna és a nyitott, párnázott fekvőfelület páratlan relaxációs élményt nyújt. Úgyhogy azt ajánljuk, mindenki vegyen egy mély lélegzetet, csukja be a szemét, és álmodja magát a déltengeri szigetvilágba a Hawaii függőágyban feküdve!

Fő tulajdonságok
 
 
Kétszemélyes függőágy távtartó rúddal
A távtartó rudaknak köszönhetően a fekvőfelület kényelmesen nagyra tárható 1-2 személy részére. Tippünk: mindig ügyeljünk arra, hogy gondosan és feszesen függesszük fel a távtartó rudas függőágyakat! 
 
Párnázott fekvőfelület
A párnázott fekvőfelület kényelmesebbé teszi a pihenést és a hűvösebb időben nagyobb védelmet nyújt
 
Nagyszámú függesztő kötél
A függesztő kötelek száma egyenes arányban áll azzal, mennyire lesz kényelmes és strapabíró a függőágy (vagy a függőszék) a jövőben. Minél több kötél tartja a függőágyat, annál pontosabban oszlik el a súly - így érezhetjük magunkat a leginkább súlytalannak!
 
Felelős erdőgazdálkodásból származó fából készült
A nemzetközi tanúsítási rendszer, a Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa (FSC) garantálja, hogy az adott fa ökológiailag és társadalmilag fenntartható erdőgazdálkodásból származik.
FSC®-Licence Code: CO12427
 
Jótanácsok és kezelési útmutató
 
Helyigény
Amikor egy távtartó rudas függőágyat felszerelünk, nagyon fontos, hogy minél feszesebben függesszük fel. Minél jobban sikerül ezt elérnünk, annál kényelmesebben feküdhetünk a függőágyban. A tartórudas függőágyak nagyobb helyigénnyel rendelkeznek, mint a rúd nélküli társaik. A felfüggesztési magasság (y) körülbelül egynegyede legyen a felfüggesztési pontok közti távolságnak (x).  Például. Ha egy 4 méteres távtartórudas függőágyat függesztünk fel, a felfüggesztés magasságának 1 méter magasnak kell lennie. Ha a függőágy kisebb, a függesztési magasság és távolság is kevesebb lehet. 
 
Rögzítés
 
Két fa között
A függőágy méretétől függően a két fa között legalább 3 méter távolságra van szükség, és győződjünk meg arról is, hogy elég erősek a fák ahhoz, hogy a súlyt elbírják. A felfüggesztéshez ez esetben két kötélre van szükségünk, melyeket a fák törzse köré kell hurkolni, és a függőágyat ezekhez szükséges rögzíteni.
 
Két falfelület között 
A súlyt jól megtartó, kemény falfelület ajánlott a függőágyak rögzítéséhez. A La Siesta rögzítőszettekben található MultiSpot különösen egyszerű és biztonságos, mivel egyenletesen osztja el a súlyt három fúrt lyuk között.
 
Fekvő pozíció
A távtartó rudas függőágyakban a legkényelmesebben hosszanti irányban feküdhetünk. A tartórudak a fekvőfelületet nyitott helyzetben tartják, a maximális relaxációs élmény érdekében.
 
Kézi mosás
A távtartó rudas függőágyak kézzel moshatóak.
 
Védjük a súrlódástól
Figyeljünk oda, hogy a függőágy használat közben ne dörzsölődjön falhoz, vagy más felülethez, hanem szabadon lenghessen.
 
Tartsuk szárazon a hideg hónapokban
Javasolt a téli szezon előtt a függőágyat alaposan megtisztítani és megszárítani. Miután a függőágy teljesen megszáradt, tároljuk műanyag zsákban, hogy megvédjük az élősködőktől.
 

Ajánlott kiegészítők

Tovább Vissza

Fizetés bankkártyával

Webshopunkban fizethetsz bankkártyával is. Gyors és biztonságos.

Elfogadott bankkártyák: